Ons team

Beatrijs Verbeken richtte het Aalsters Vertaalbureau op in 1989 en enkele jaren later kreeg ze versterking van Esther, haar dochter.
Samen vertalen ze allerhande teksten, variërend van juridisch tot commercieel voor zowel kleine
als grote bedrijven alsook overheidsinstanties.

Gratis offerte

Beatrijs Verbeken

Beatrijs Verbeken is de oprichter van het Aalsters Vertaalbureau en staat aan het hoofd van de zaak. Zij heeft een master als vertaler tolk en inmiddels tientallen jaren ervaring als vertaler en tolk naar en van het Nederlands, Frans, Italiaans en Engels. Naast zelf vertalen, kijkt Beatrijs er als zaakvoerder op toe dat elke opdracht, zowel zakelijk als particulier, tot een goed einde wordt gebracht. In de loop der jaren is zij gaan samenwerken met een team ervaren en enthousiaste vertalers en native speakers, het kloppende hart van ons bureau. Deze vertalers zijn niet zomaar freelancers. Het zijn onze partners, gelijkgestemden met wie Beatrijs na een strenge selectie een samenwerking aangaat. Ons gedeelde doel? U de allerhoogste kwaliteit garanderen.

Esther Gheyssens

Sinds 2020 is Esther Gheyssens gestart in het Aalsters Vertaalbureau als medewerker. Als dochter van Beatrijs is zij opgegroeid tussen de talen. Na een focus op talen in het secundair onderwijs behaalde Esther een doctoraat in de pedagogische wetenschappen. Daarbij richtte zij zich inhoudelijk op het onderwijs maar kon ze tegelijk haar passie voor talen kwijt door het schrijven van artikels en boeken in het Nederlands en het Engels voor zowel een academisch publiek als voor het brede onderwijsveld. Binnen het vertaalbureau vervult Esther hoofdzakelijk een coördinerende functie. Daarnaast neemt zij ook revisies op zich. Met meer dan 35 jaar ervaring met zowel kmo’s als multinationals uit diverse sectoren (waaronder de financiële wereld, communicatiebureaus en de farmaceutische industrie), is het Aalsters Vertaalbureau uw stabiele en ervaren toeverlaat voor alle taalgerelateerde vragen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vertrouwen

Meer dan 80 % van onze klanten zijn bedrijven waarmee we doorheen de jaren een stevige vertrouwensband hebben opgebouwd en die ook nu nog steeds voor de klantvriendelijkheid en gegarandeerde kwaliteit van het Aalsters Vertaalbureau kiezen.

Niet enkel omdat we steeds een stap verder gaan bij onze opdrachten, maar ook omdat het Aalsters Vertaalbureau heeft bewezen in alle sectoren en in alle talen hoogkwalitatief werk af te leveren. Essentieel in dat verhaal zijn onze liefde voor taal en passie voor vertalen, onze professionele aanpak en een administratief team dat u op elk moment bijstaat met antwoorden en oplossingen. Uw tevredenheid is dan ook onze belangrijkste motivator, die ons aanspoort om elke opdracht goed op te leveren.

Kwaliteit

Een goede vertaling is onzichtbaar. Niemand merkt dat het om een vertaling gaat. Het kleinste detail telt. Zulke kwaliteit biedt het Aalsters Vertaalbureau.

Met ruim vijvendertig jaar ervaring, de beste vertalers, kennis van elk denkbaar vakgebied en krachtige vertaalsoftware hebben wij een ijzersterke reputatie verworven in vrijwel iedere branche. Wij besteden uiterste zorg aan uw vertaling.

Overigens doen wij dit zonder aan snelheid in te boeten. Ons uitgekiend vertaalproces garandeert een tijdige levering van uw vertaling. Dat is trouwens iets waar wij een erezaak van maken.