Onze specialisaties

Al meer dan 20 jaar leveren wij kwaliteitsvolle en vakspecifieke teksten aan multinationals en
kmo’s. Door gebruik van modern vertaalsoftware zorgen wij ervoor dat uw vakjargon wordt
ingevoerd in onze database en al uw “inhouse” terminologie consequent wordt gebruikt.

Gratis offerte

Beëdigde vertalingen

Commerciële vertalingen

Gelegaliseerde vertalingen

Juridische vertalingen

Lifestyle vertalingen

Medische vertalingen

Redactionele vertalingen

Technische vertalingen

Graag een vrijblijvende offerte?

  

Onze troeven

  

Wij staan permanent in verbinding met een wereldwijd netwerk van flexibele vertalers zodat er altijd kan rekening gehouden worden met de economische, maatschappelijke, financiële en culturele context van iedere vertaling. Onze vertalers werken bovendien met professionele vertaalsoftware als SDLTrados Studio, Déjà Vu, TMS (translation management system) enzovoort wat de consistentie van uw vertalingen nog meer ten goede komt.

De vertalingen voldoen, dankzij onze werkwijze, aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen, afhankelijk van de omvang, snel geleverd worden. Dankzij onze projectopvolging kunnen wij ook grote projecten hanteren en vaste vertalers beschikbaar houden voor regelmatig terugkerende opdrachten.

Door gebruik van de moderne vertaalsoftware zorgen wij ervoor dat uw vakjargon wordt ingevoerd in onze database en al uw “inhouse” terminologie consequent wordt gebruikt. Zo respecteren wij uw vakjargon. Op die manier brengen wij uw vakspecifieke teksten kwalitatief en met oog voor detail tot een goed einde en zijn we al meer dan 30 jaar kind aan huis bij multinationals en kmo’s.

Ook voor officiële vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat de door ons beëdigde vertalingen verder gelegaliseerd worden bij FOD buitenlandse zaken (eLegalization). Afhankelijk van het land en het Apostilleverdrag van Den Haag, 1961 gaat dit om een apostille of een legalisatie.

Ons motto: kwaliteitswerk leveren met korte deadlines tegen aantrekkelijke prijzen.

Graag een vrijblijvende offerte?