Creatieve of redactionele vertalingen

Het vertalen van creatieve teksten is een vak apart. Waar het bij technische, juridische of financiële vertalingen vooral gaat om het vinden van de juiste terminologie, staat bij reclameteksten de tone-of-voice centraal. Het Aalsters Vertaalbureau levert creatieve vertalingen van wervende en commerciële teksten aan reclamebureaus, pr-bureaus, ontwerpbureaus en internationale ondernemingen. Een fantastische marketingcampagne of uitgebreide offerte kan immers zomaar de mist ingaan als de vertaling niet juist zit. Onze commerciële vertalingen ademen de geest van uw bedrijf uit en helpen uw succes te vergroten.

Voorbeelden van creatieve vertalingen: advertenties, brochures, slogans & reclameboodschappen, creatieve briefings, persberichten, bedrijfswebsites…;

Iedere vertaling wordt bekeken door een tweede paar ogen zodat u er zeker van bent dat alle puntjes op de i zijn gezet.

Naast vertaalwerk verzorgen we veel correctiewerk voor reclamebureaus. Een laatste check op spelling, punctuatie en stijl zodat de klant zeker weet dat zijn boodschap volledig voldoet aan de officiële taalregels en niet verkeerd kan begrepen worden.

En wat met lifestyle?

Bij het Aalsters Vertaalbureau houden we van het goede leven. Hoeft het te verwonderen dat onze vertalers ook uitstekend onderlegd zijn op het vlak van vrije tijd, mode en wellness?

Een reisreportage over de Mayatempels in Guatemala, een tiramisurecept of de ontstaansgeschiedenis van de balsamicoazijn? We brengen elke lifestylevertaling met de gepaste zwier.

De juiste toon is alles in uw lifestylevertalingen. Daarom zijn onze ervaren vertalers niet alleen taal- maar ook stijlvast. Met veel gevoel voor stijl toveren ze rake uitdrukkingen en vloeiende zinnen op papier. Altijd met respect voor uw terminologie, onderwerp en doelgroep, dat spreekt.

U zei zakelijk.

Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu om een website, een brochure, een persbericht, direct marketing, een uittreksel uit het KBO, een contract, een belastingaangifte of een teeladvies gaat. Wij zijn altijd de geknipte partner voor u.

Een lifestyle vertaling nodig?