Had u het daar over cijfertjes?

Al jaren vertalen wij teksten op uiteenlopende financiële vakgebieden, zoals accountancy, belastingen, beleggingen en verzekeringen voor gerenommeerde financiële en juridische dienstverleners in binnen- en buitenland. Voor elk vakgebied hebben wij gespecialiseerde financiële vertalers die niet alleen taalkundig goed zijn onderbouwd, maar ook beschikken over de benodigde financiële vakkennis en van alle (financiële) markten thuis zijn, want iedere komma telt immers.

Contracten, jaarverslagen, kwartaal- en halfjaarberichten, fiscale adviezen, financiële rapporten, copyright- en handelsrechtdocumenten, volmachten, beursberichten, overnamedossiers, nieuwsbrieven van financiële instellingen … Vertrouw de vertaling van al uw financiële documenten toe aan het Aalsters Vertaalbureau en slaap op beide oren.

Uw financiële informatie is gevoelig, de privacy van uw klanten en partners heilig. Daarom behandelen we uw documenten met de grootste zorg. Bovendien ondertekenen al onze medewerkers een vertrouwelijkheidclausule. En wij ondertekenen met plezier die van u.

Een financiële vertaling nodig?